6/09/11

18 & 19 ΙΟΥΝΙΟΥ...2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΑΣ (με αφορμή τον 1 χρόνο λειτουργίας του χώρου)


Με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του Pasamontana, 
2 μέρες στις πλατείες μας, ενάντια στο φόβο και την εξαθλίωση που επιβάλλουν...

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

με τους
RAPED GENERATION
ΕΙΣΠΝΕΟΝΤΑΣ ΦΟΒΟ
 ___ ___ ___

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΜΟΥ:
από τις 15.00
στη σκιά της πλατείας

φέρνουμε τα φαγητά μας και "τα τρώμε μαζί",

χαρίζουμε και ανταλλάσσουμε ρούχα και κάθε αντικείμενο
μακριά από τον βραχνά του κέρδους και του εμπορεύματος

θεατρικό δρώμενο
και μετά τις 18.00
συζητάμε
για τη δυνατότητα και την προοπτική της αυτοοργανωμενης παρουσίας και δράσης σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο, τους αγώνες που αναπτύσσονται, τις προοπτικές με το μυαλό στις γειτονιές μας...
___ ___ ___

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
Η Παιδική Στέγη βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη, απέναντι από τον Ηράκλειτο- στάση Παιδική Στέγη)

21, 820, 828, 852, Β18
Η πλατεία Μεμου βρίσκεται 3 στενά πάνω από την Παιδική Στέγη (Πέτρου Ράλλη) και 3 στενά κατω από την Πλατεία Ελευθερίας.

806, 810, 830, 831 και Β18 (από Γρ.Λαμπράκη)

6/03/11

Πολιτική ομηρία Άρη Σειρηνίδη, μέρος 3ο...

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου θα συνεχιστεί -θα αρχίσει από την αρχή- η δίκη του Άρη Σειρηνίδη, μετά από 1,5 μήνα εκδίκασης της τραγελαφικής πλέον υπόθεσης όπου ο Άρης κατηγορείται με μοναδικό “στοιχείο” μια αίωλη ανάλυση DNA (προερχόμενη από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.) σαν ο “τρελός με το σομπρέρο” που πυροβόλησε μια κλούβα των ΜΑΤ φορώντας παντόφλες...

Έχει συμπληρωθεί ήδη ένας χρόνος κατά τον οποίο ένας συνεπής κοινωνικός αγωνιστής με ακέραιο ήθος και διαρκή δημόσια παρουσία βρίσκεται αιχμάλωτος στα δικαστικά γρανάζια και το δαιδαλώδες σύμπλεγμα της αστυνομικής εξουσίας χωρίς κανένα ουσιαστικά στοιχείο. Παρόλο που η μετ' εμποδίων εκδίκαση της υπόθεσης γελοιοποιούσε συστηματικά την κατηγορούσα αρχή και όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα δικαιωθεί, το δικαστήριο σε μία πρωτοφανή κίνηση έπαυσε τους ενόρκους χωρίς να τους ενημερώσει, διέκοψε τη δίκη με πρόσχημα την ασθένεια ενός μέλους του και δεν ανέβαλλε για επόμενη ημερομηνία αλλά διέταξε να αρχίσει η δίκη από την αρχή!

Είναι το τελευταίο (μέχρι στιγμής) επεισόδιο της λυσσασμένης προσπάθειας των διωκτικών αρχών να μην αφήσουν ελεύθερο άλλον έναν ενεργά και με πάθος αγωνιζόμενο για τη συγκρότηση ενός δυνατού αντικαπιταλιστικού αγωνιστικού κινήματος που θα αντιπαρατεθεί στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε σαν κοινωνία.

Στεκόμαστε διαρκώς δίπλα στον Άρη και τον αγώνα του, μέχρι να ανταμωθούμε στο δρόμο των κοινωνικών και ταξικών αγώνων, μέχρι να τον έχουμε δίπλα μας.

Στηρίζουμε τις κινήσεις αλληλεγγύης εν όψει της νέας δίκης στις 8 Ιούνη.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΕΙΡΗΝΙΔΗ
3/6/2011