12/24/12

Κάτω τα χέρια από τη Villa Amalias - Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων


Η κατάληψη Βίλλα Αμαλίας εδώ και 22 χρόνια είναι μια πρόταση αξιοπρεπούς αγωνιστικής οργάνωσης στο κέντρο της μητρόπολης, στην καρδιά μιας κατεξοχήν πολυεθνικής προλεταριακής συνοικίας, στο στόχαστρο των σχεδιασμών του Κράτους, του Κεφαλαίου, της πολυεθνικής μαφίας και των νεοφασιστικών παρακρατικών ομάδων.

Την Πέμπτη 20/12 η αστυνομία εισέβαλε στην κατάληψη συλλαμβάνοντας 6 κατοίκους και 2 φιλοξενούμενους. Φόρτωσαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και ονόμασαν “εργαστήριο ανομίας” την κατάληψη. Κράτος – ΜΜΕ – Φασίστες έστησαν πανηγύρι νομίζοντας ότι θα κάμψουν τις αντιστάσεις που δεν υποχωρούν, δε συνθηκολογούν, δεν υποτάσσονται.

Εδώ και χρόνια η διαρκής επίθεση από κράτος/αστυνομία/δημοτικές αρχές – παρακρατικούς νεοναζί και ΜΜΕ πάντα έβρισκε απέναντί της συλλογικές δυναμικές απαντήσεις αλληλεγγύης. Αυτό θα συμβεί και τώρα, ακόμα περισσότερο, ακόμα δυνατότερα. 

Η επίθεση στη Βίλλα είναι επίθεση σε όλους μας. Συσπείρωση, αγωνιστική αλληλεγγύη, αντεπίθεση για να μην αφήσουμε ούτε σπιθαμή χώρου στην επελαύνουσα καπιταλιστική βαρβαρότητα και κρατική-παρακρατική τρομοκρατία.

Οι αυτοοργανωμένοι κοινωνικοί αγώνες θα νικήσουν!

Κάτω τα χέρια από τη Villa Amalias!

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων!
 _______________