10/04/15

Λήξη απεργίας πείνας της Εύης Στατήρη

Δεδομένης της απόφασης του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου που ενέκρινε την αποφυλάκιση της Εύης Στατήρη, αποφασίσαμε την αναστολή της προγραμματισμένης πορείας της Τρίτης 6/10 και καλούμε σε συνέλευση την ίδια μέρα στις 19:00 στο Πολυτεχνείο (κτήριο Γκίνη) για τη διοργάνωση κινητοποίησης την Κυριακή 11/10, λαμβανομένων υπόψη των σκληρών περιοριστικών όρων που της επιβλήθηκαν.
Οι περιοριστικοί όροι που συνοδεύουν την απόφαση αποφυλάκισης της Εύης Στατήρη, μετά από 19 μέρες απεργίας πείνας, συνιστούν καθεστώς ιδιότυπης αιχμαλωσίας, απέναντι στο οποίο στεκόμαστε ενάντιες/οι. Δεν εφησυχάζουμε με την προοπτική της αποφυλάκισης, ούτε κι αφήνουμε καμιά/κανέναν μόνη/ο σε αυτή τη συνθήκη, αλλά την αντιμετωπίζουμε συλλογικά. Δεν ξεχνάμε πως οι υποθέσεις διώξεων του συγγενικού και κοντινού περιβάλλοντος κρατουμένων παραμένουν ανοιχτές, και συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον τερματισμό τους.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ
ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
ΚΑΜΙΑ/ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ/ΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Εύη Στατήρη

10/01/15

Συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στην απεργό πείνας (από 14/9), Εύη Στατήρη

https://athens.indymedia.org/media/events/2015/09/29/%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1.%CE%95.%CE%A3.%CE%A4%CE%B5%CE%BB.jpg
Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Εύη Στατήρη, καλεί την Τρίτη 6 Οκτώβρη συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στην απεργό πείνας (από 14/9), στο Μονατηράκι. Η ίδια βρίσκεται στο νοσοκομείο από τις 27 Σεπτεμβρίου. Η συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης είναι στις 18:30.