2/20/13

Πάντα θρασύδειλοι, τραμπούκοι και παρακρατικοί

αναδημοσίευση από το blog του Ρεσάλτο
 
Μετά τους πρόσφατους τραμπουκισμούς χρυσαυγιτών κατά ασθενών και γιατρών στο ιατρείο των γιατρών του κόσμου στο Πέραμα, στο οποίο απευθύνονται οι απόκληροι και παραπεταμένοι του «καπιταλιστικού παραδείσου», το βράδυ της Δευτέρας 18/2, ομάδα φασιστοειδών της εν λόγω «οργάνωσης» αναποδογύρισε τρίκυκλα αιγύπτιων ψαράδων, στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Μικράς Ασίας στο Κερατσίνι. Αμέσως πριν είχαν περάσει από το ΡΕΣΑΛΤΟ ξηλώνοντας το κουδούνι του στεκιού και πετώντας μια καρέκλα στην πόρτα.

Οι συνεργαζόμενες υπηρεσίες κράτους-παρακράτους συνεχίζουν τις εκφοβιστικές τους επιθέσεις κατά των μεταναστών και των ανοιχτών κοινωνικών χώρων αντίστασης-αυτοοργάνωσης-αλληλεγγύης. Αντίστοιχα και ο κόσμος του ακηδεμόνευτου αγώνα συνεχίζει τη δράση του μέσα σε περιβάλλον οικονομικής-θεσμικής-πολιτικής κρίσης, κοινωνικής ερείπωσης και πόλωσης.

Αυτή τη βδομάδα πραγματοποιούνται μοιράσματα του νέου τεύχους του Πειρά(γ)ματος στα σχολεία του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και του Περάματος ενώ την Παρασκευή 22/2 & το Σάββατο 23/2 θα πραγματοποιηθούν στο Ρεσάλτο 2 μέρες εκδηλώσεων από το Πείρα(γ)μα:

- Παρασκευή 22/2, 7.00μμ, προβολή ντοκιμαντέρ: "Uprising Hip Hop & the L.A. riots" 
- Σάββατο      23/2, 6.00μμ, αντιμιλιταριστική εκδήλωση μαθητών