3/05/20

Όλοι & όλες στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες/μετανάστες


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ

Τις τελευταίες μέρες ο ελληνικό κράτος διεξάγει ανοιχτά πολεμικές επιχειρήσεις ενάντια σε πρόσφυγες/μετανάστες που επιδιώκουν να περάσουν στην Ε.Ε., χρησιμοποιώντας στρατό, ΜΑΤ και ένοπλες ομάδες πολιτών και έχοντας δημιουργήσει την εικόνα ότι η Ελλάδα δέχεται επίθεση υβριδικού πολέμου από την Τουρκία. Πρόκειται για κεντρικά σχεδιασμένη και οργανωμένη “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” στα ανατολικά σύνορα της χώρας με τη συνενοχή όλων των media, των κοινοβουλευτικών κομμάτων και όλων όσων σιγοντάρουν την γκαιμπελική προπαγάνδα.

Η τροπολογία για τη μη εξέταση του ασύλου, οι ασκήσεις με πραγματικά πυρά, οι πολύχρονες καταδίκες-εξπρές συλληφθέντων προσφύγων/μεταναστών, οι εγκληματικές ενέργειες του λιμενικού, η δράση παραστρατιωτικών ομάδων, οι επιθέσεις των ΜΑΤ και οι πυροβολισμοί ενάντια σε άμαχους που έχουν βαφτιστεί εισβολείς συνθέτουν το έγκλημα που συντελείται για να εξυπηρετηθεί η πολιτική της Ε.Ε., για να ανακτήσει το κύρος του το εξεφτελισμένο στη Χίο και τη Μυτιλήνη αστυνομικό κράτος και για να βαθύνει ο εκφασισμός της κοινωνίας, ο εθνικισμός και ο ρατσισμός κάνοντας πρόβες πολέμου.

Η συνένοχη συμμετοχή του ελληνικού κράτους στην πολιτική της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, στους ενεργειακού-γεωπολιτικούς πολεμικούς ανταγωνισμούς, στους πολέμους που διεξάγονται στη Μέση Ανατολή και στην αφαίμαξη των χωρών της Αφρικής είναι η πραγματικότητα ενάντια στα παραμύθια για μια χώρα που είναι διαρκώς το καημένο θύμα όλου του κόσμου.

Στις δύσκολες ιστορικές στιγμές που ο φασισμός (που οργανώνεται κεντρικά και εκφράζεται διάχυτα κοινωνικά) επιτίθεται στους φτωχούς και απόκληρους του κόσμου κανείς δεν πρέπει να μείνει αδρανής και σιωπηλός.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ & ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΠΕΡΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗΣ & ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ CAMP
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ & ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ


ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ!

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος
Pasamontaña

4/3/2020