3/19/21

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

Το πρωί της Παρασκευής 19/3/2021 έγινε παρέμβαση και μοίρασμα κειμένου στα γραφεία της διοίκησης και τους χώρους του Γενικού Νοσομείου Κρατικού Νικαίας, προειδοποιώντας τους υπεύθυνους για τις ευθύνες τους στην υλοποίηση των εγκληματικών κυβερνητικών επιλογών στη διαχείριση της πανδημίας. Επίσης αναρτήθηκε πανό στα κάγκελα δίπλα από την κεντρική πύλη, και πετάχτηκαν τρικάκια έξω απο το νοσοκομείο. Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες απο τη παρέμβαση καθώς και το κείμενο που μοιράστηκε.

Μετά από ένα χρόνο η πανδημία αντί να φθίνει είναι στη χειρότερη φάση της. Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι κρατικοί εγκληματίες που τα έχουν κάνει όλα λάθος. Αντί να πολεμήσουν την πανδημία, κοιτάνε να σώσουν ότι σώζεται από την οικονομία τους (τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων) θυσιάζοντας τη ζωή και την υγεία του λαού.

Υπεύθυνοι είναι οι κρατικοί παράγοντες με τα γελοία ημίμετρα που δε σταματάνε τον ιό αλλά την κοινή λογική, οι διορισμένες διοικήσεις των ΥΠΕ και των νοσοκομείων που εφαρμόζουν τις εγκληματικές πολιτικές εντολές και στοχοποιούν γιατρούς και εργαζόμενους στην υγεία, οι πολιτικά κατευθυνόμενες ψευτοεπιτροπές των δήθεν επιδημιολόγων που μετράνε με αλγόριθμους την αξία της ζωής και της υγείας.

Οι υπεύθυνοι για την υγειονομική, κοινωνική και οικονομική τραγωδία που βιώνουμε νομίζουν ότι όλο αυτό θα περάσει χωρίς κόστος για τις επιλογές τους. Τους λέμε ότι είμαστε εδώ και θα παλέψουμε για να πληρώσουν το έγκλημα των χιλιάδων νεκρών και στραπατσαρισμένων από τον ιό και για τους υγειονομικούς που έχουν αφεθεί να παλεύουν μόνοι τους με την αγωνία της δουλειάς και του θανάτου.

 ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

ΤΩΡΑ – ΑΜΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΞΗ & ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΣΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

 Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος

Pasamontaña