10/17/24

Επανέναρξη Μαθημάτων Ισπανικής γλώσσας

Τα μαθήματα ισπανικής γλώσσας ξεκινούν ξανά στο Pasamontaña και τη Δευτέρα 21 Οκτώβρη στις 20:30 θα γίνει η 1η συνάντηση όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Τα μαθήματα γίνονται στη βάση του ελεύθερου & αλληλέγγυου διαμοιρασμού της γνώσης χωρίς κανένα κέρδος. Όσοι/ες δεν μπορούν να είναι εκείνη τη μέρα, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email του χώρου (stekikorydallou@gmail.com) ή από κοντά Δευτέρες και Τετάρτες 21:00 - 23:00

Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει Κοινωνικό Καφενείο στο χώρο με μουσικές από το πολύμορφο μωσαϊκό των λαών της ιβηρικής χερσονήσου.
 


10/03/24

Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Παπουτσάδικο

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πορεία αλληλεγγύης στην Κατάληψη Παπουτσάδικο, η οποία εκκενώθηκε από την αστυνομία στις 10/9/24, υλοποιώντας τις επιδιώξεις των ιδιοκτητών του κτιρίου.

Ένα κτίριο στη γειτονιά του Χαϊδαρίου που ήταν για πολλά χρόνια παρατημένο και του δόθηκε ζωή το 2011, όταν και ξεκίνησε να αποτελεί έναν αυτοοργανωμένο χώρο έκφρασης/δημιουργίας και πεδίο κοινωνικής και πολιτικής δράσης για πολλούς αγωνιστές και πολλές αγωνίστριες.
 
Πρόκειται για μια ακόμη εκκένωση στο πλαίσιο της γενικευμένης επίθεσης του κράτους ενάντια στην κοινωνία και της προσπάθειας αφανισμού των αντιστάσεων στις γειτονιές μας και ευρύτερα σε όλο τον ελλαδικό χώρο. Και απέναντι σε αυτά πρέπει να είμαστε όλοι και όλες ενωμένοι.
 
Σάββατο 5/10 στις 18:00
Πλατεία Ηρώων 1940-41, Χαϊδάρι
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΔΙΚΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Pasamontaña 
3/10/2024
 

 

Κοινητοποίηση ενάντια σε έξωση οικογένειας

Στηρίζουμε την κινητοποίηση του Συλλόγου Γυναικών Νικαίας. Όλοι και όλες την Παρασκευή 4/10 στις 09:00 στην οδό Μοσχονησίων 80 στη Νίκαια (κοντά στην πλατεία Κρήνης)!

ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
Ενότητα - οργάνωση - αλληλεγγύη!