4 Μαΐ 2014

Για την εμφάνιση των φασιστών της χα σε Νίκαια-Κορυδαλλό το περασμένο Σάββατο

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου 26/4 εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά -μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- οι νεοναζί της χρυσής αβγής στη γειτονιά μας (η πρώτη ήταν στις 18/1). Γέμισαν τοίχους και δρόμους με φασιστικά σύμβολα και φυλλάδια και έξω από το Πασαμοντάνια χτύπησαν μια συν-αγωνίστρια κάτοικο 66 ετών η οποία τους αντιμετώπισε με θάρρος αρνούμενη να αποδεχτεί την τρομοκρατία τους, φυσικά χωρίς καμία ενόχληση από την αστυνομία που «επέβλεπε διακριτικά» και στη συνέχεια τους συνόδευσε μέχρι τα γραφεία που στεγαζόταν η ΤΟ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Σαν ελάχιστη απάντηση κινητοποιήθηκαν άμεσα αντιφασίστες και αντιφασίστριες από τις περιοχές μας και φρόντισαν να μη μείνει ίχνος φασιστικής βρωμιάς στον Κορυδαλλό και τη Νίκαια.

Λόγω της κοινωνικής απομόνωσης που αντιμετωπίζουν στην γειτονιά μας, κουβαλάνε έναν θίασο 60-70 ατόμων από πολλές περιοχές της Αττικής με επώνυμους επικεφαλής για να δείξουν ότι υπάρχουν.

Δεδομένου ότι είναι η δεύτερη φορά μετά τη δολοφονία του Killah P που εμφανίστηκαν και όχι μόνο «βρώμισαν» τη γειτονιά μας αλλά σήκωσαν χέρι και σε αγωνιζόμενη κάτοικο, δηλώνουμε ξανά: οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι και εχθροί. Δε θα ανεχτούμε να ξανααλωνίσουν στις γειτονιές μας, να σπέρνουν το μίσος και να τρομοκρατούν όποιον δεν ταιριάζει στα σχέδιά τους.

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος
Pasamontaña
30/4/2014