11/17/16

Ενημέρωση & συζήτηση για τη συνεχιζόμενη ψυχιατρική ομηρία του συναγωνιστή και γείτονα Τ.Λ.

24/11/16:

Ενημερώνουμε ότι ο σύντροφος Τ.Λ. είναι και πάλι «ελεύθερος» (απορρίφθηκε το εισαγγελικό αίτημα παράτασης της αναγκαστικής νοσηλείας). Ως εκ τούτου η εκδήλωση λαμβάνει χαρακτήρα δημόσιου απολογισμού, μοιράσματος της συλλογικής και προσωπικής εμπειρίας του εγκλεισμού και ανταλλαγής σκεπτικών για τη συνέχιση των δράσεων ενάντια στην ψυχιατρική βαρβαρότητα.



Κάλεσμα σε Ανοιχτή Εκδήλωση

ενημέρωσης για τη συνεχιζόμενη ψυχιατρική ομηρία του κοινωνικού αγωνιστή και γείτονά μας Τ.Λ. & συζήτησης / ανταλλαγής σκεπτικών για δράσεις & παρεμβάσεις


Ο Τ.Λ. μετά από τον ακούσιο αναγκαστικό εγκλεισμό του (βάσει εισαγγελικής εντολής) σε μια σειρά από ψυχιατρεία, μετά από 11 ολόκληρους μήνες παραμένει εγκλωβισμένος σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική, όμηρος ενός δαιδαλώδους ιατροδικαστικού συμπλέγματος ιδιωτικών συμφερόντων, γραφειοκρατίας, ψυχιάτρων και δικαστηρίων.

Αυτή η ιδιότυπη αιχμαλωσία μπορεί και πρέπει να τερματιστεί μόνο με τη δική μας παρέμβαση και δράση, σε μια μάχη που δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά και κάθε έναν/μία που βρίσκεται μπλεγμένος στους μηχανισμούς μιας άρρωστης κοινωνίας. 

Καλούμε συλλογικότητες και συναγωνιστές/-ριες, είτε έχουν ασχοληθεί με τα ζητήματα της ψυχικής υγείας, είτε όχι, σε ενημέρωση και συζήτηση το Σάββατο 26 Νοέμβρη στις 19.00 στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Pasamontaña, Ξενοφώντος 84 Κορυδαλλός (2 στενά από την πλατεία Ελευθερίας).

χάρτης πρόσβασης: