9/25/24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ Δ.Μ

Ο σύντροφος αγωνιστής Δ.Μ. διώκεται βάσει ασφαλίτικης σκευωρίας για την υποτιθέμενη συμμετοχή του, στις συγκρούσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών στις 7 Οκτώβρη του 2020, ημέρα απόφασης στην 1η δίκη της Χ.Α.
Εκείνη την ιστορική μέρα έλαβε χώρα μια από τις μεγαλύτερες αντιφασιστικές συγκεντρώσεις των τελευταίων δεκαετιών, όπου δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και νεολαίοι αντιφασίστες/ -τριες είχαν κατακλύσει τους δρόμους έξω από το Εφετείο. Δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους για να διαλύσουν τη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση, με μεγάλο κομμάτι του κόσμου να αντιστέκεται στις αύρες και τα ΜΑΤ της "δημοκρατίας".
Η δίωξη του συντρόφου αποτελεί εκδικητικό ασφαλίτικο κατασκεύασμα απέναντι σε έναΝ συνεπή αγωνιστή με σκοπό την απενεργοποίηση, τη τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό του ίδιου και όσων μέσω των οργανωμένων συλλογικών διαδικασιών και αγώνων στέκονται ανάχωμα στα σχέδια κράτους και κεφαλαίου.
Στη θέση του Δ.Μ. βρισκόμαστε όλοι όσοι ήμασταν εκείνη την ημέρα έξω από το Εφετείο και όλοι όσοι και όσες καθημερινά δίνουν τον αντιφασιστικό αγώνα που δεν εξαντλείται στις δικαστικές αίθουσες, αλλά είναι πρωτίστως διαρκής και αγώνας πολιτικής και φυσικής σύγκρουσης με τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ Δ.Μ.!✊
ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

25/09/2024

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Pasamontaña