3/05/25

Ανακοινωση για Τετάρτη 05/03/2025 για Τέμπτη

ΕΠΙΜΟΝΗ - ΕΝΟΤΗΤΑ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Μετά τις ιστορικές παλλαϊκές συγκεντρώσεις της 28ης Φλεβάρη, το σύστημα εξουσίας αναζητεί διεξόδους αποσυμπίεσης της λαϊκής οργής. Ούτε το κοινοβουλευτικό θέατρο των στημένων προανακριτικών επιτροπών, ούτε οι παραιτήσεις για τα μάτια του κόσμου, ούτε η πλήρως αναξιόπιστη δικαστική εξουσία μπορεί πλέον να ικανοποιήσει το πάνδημο αίτημα για Δικαιοσύνη!
Μόνο η συνεχής παρουσία μας στους δρόμους και οι συντονισμένες πολύμορφες δράσεις σε κάθε επίπεδο μπορούν να διασφαλίσουν ότι δε θα συνεχιστεί η συγκάλυψη και η απαξίωση της ζωής όλων μας από τους εγκληματίες του πολιτικού & οικονομικού συστήματος.

Καλούμε όλο το λαό να αποφύγουμε όσα μας αποπροσανατολίζουν και να
συνεχίσουμε μαζικά, ενωτικά και οργανωμένα μέχρι να γίνει ασφυκτική η λαϊκή πίεση ενάντια στο μαφιόζικο καθεστώς που έχουν στήσει για να αυγατίζουν τα κέρδη τους καταστρέφοντας τις ζωές μας. Μέχρι να αποδοθεί Δικαιοσύνη.
Μέχρι να φτιάξουμε ένα κοινωνικό σύστημα όπου ο άνθρωπος θα είναι πάνω απ' το κέρδος.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19:00 ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

 

*Άμεση αθώωση όλων των συλληφθέντων των διαδηλώσεων της 28ης Φλεβάρη!