10/06/22

Κάλεσμα στις 7 Οκτώβρη 2022 στο Εφετείο Αθηνών

Την Παρασκευή 7 Οκτώβρη 2022 η Μάγδα Φύσσα θα καταθέσει ως πρώτη μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χ.Α. που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό (εφετείο). 2 χρόνια μετά την ιστορική διαδήλωση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων έξω από το Εφετείο ενάντια στη Χ.Α. και την πιθανότητα αθώωσής της, καλούμαστε ξανά να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έκαναν την προσωπική απώλεια πείσμα για αγώνα ενάντια στο φασισμό για να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί, για να μην περάσει ο φασισμός.
Η έκβαση της δεύτερης δίκης, όπως και η αναδιοργάνωση ή όχι των φασιστικών ομάδων γενικότερα, θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις της πολιτικής & οικονομικής εξουσίας απ' τη μία, αλλά και από τη δύναμη και τη δράση του αντιφασιστικού κινήματος απ' την άλλη, μέσα κι έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων. Οφείλουμε να μην αφήσουμε τους φασίστες να κάνουν πολιτική προπαγάνδα και προεκλογικά σόου στη δίκη, προκαλώντας τους συγγενείς, τα "θύματα" και τους ανθρώπους τους.
Να μην αφήσουμε τη δικαστική, την πολιτική και οικονομική εξουσία να ξαναπροωθήσει τους φασίστες για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους. Να μην αφήσουμε σπιθαμή χώρου στους φασίστες πουθενά.
Καλούμε όλους και όλες να πλαισιώσουμε το κάλεσμα του Συλλόγου Πολιτισμού "Παύλος Killah-P Φύσσας" και να είμαστε παρούσες και παρόντες μέσα και έξω από το Εφετείο Αθηνών στις 7 Οκτώβρη 2022 (08.30) και στις υπόλοιπες δικασίμους.

🏴 ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ 🏴

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Pasamontaña