4/24/23

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΓΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2023, 9:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ

Στις 3 Μαΐου 2023 δικάζονται αγωνιστές των τοπικών κινημάτων του Βόλου και του Πηλίου σε 3 δικαστήρια που συμπίπτουν ημερομηνιακά:
 
1) Τρείς κάτοικοι των Σταγιατών για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» επειδή υπερασπίστηκαν την ελεύθερη πρόσβαση στα δύο δημόσια κτίρια/αυτοοργανωμένους χώρους του χωριού, όταν ο Μπέος μαζί με μπράβους και αστυνομία τα εκκένωσαν και τα κλείδωσαν το καλοκαίρι του 2020.

2) Ένας εκ των συλληφθέντων της μεγάλης πορείας ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ/LAFARGE το καλοκαίρι του 2020.

3) Δύο ενεργοί πολίτες του Βόλου για «άσκηση παράνομης βίας από κοινού» στο δημοτικό συμβούλιο, όταν η δημοτική αρχή Μπέου προσπάθησε να ιδιωτικοποιήσει τον Βιολογικό Καθαρισμό με fast track διαδικασίες το 2017.

Ο αγώνας ενάντια στη λεηλασία της φύσης και τα σχέδια της τοπικής επιχειρηματικής μαφίας του Μπέου και της ΑΓΕΤ/LAFARGE (που διευρύνονται με τους σχεδιασμούς για εγκατάσταση πλωτής εξέδρας χιλιάδων κυβικών μέτρων υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG στο λιμάνι της πόλης) είναι κρίσιμος όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά για όλους, για να μην αφήσουμε την ισοπέδωση της φύσης και την κυριαρχία του μαφιόζικου κεφαλαίου στην πολιτική και κοινωνική ζωή.
 
Στις 3 Μάη 2023 στα δικαστήρια του Βόλου υπερασπιζόμαστε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του κινήματος, τον ίδιο τον αγώνα για τη ζωή. Δεν ξεχνάμε ότι στη διαδρομή αυτού του κινήματος οι ένστολοι δολοφόνοι βασάνισαν και οδήγησαν τον Βασίλειο Μάγγο στο θάνατο, ενώ πριν ένα μήνα έξω από τα ίδια δικαστήρια χτύπησαν τον πατέρα του Γιάννη Μάγγο διαπράττοντας μέγιστη ύβρη.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ 9:00
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος
Pasamontaña
24/4/2023